IK Skin Perfection

In de salon wordt er gebruikt gemaakt van de producten van IK SKIN PERFECTION.

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde, bescherming voor de huid én de natuur centraal

Pure Power, Truly Natural! 

Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. 

De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. Onze producten ontwikkelen we volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen.
Stap voor stap brengen we de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.

NO-label
Mooi oud worden… Dat is onze wens! Daarom zeggen wij ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen met het NO-label. Wist je dat veel kunstmatige, belastende stoffen in huidverzorgingsproducten er juist voor kunnen zorgen dat onze huid sneller verouderd?

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. Daarom gebruiken wij 100% pure, organische ingrediënten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid. Producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en geen ‘gekke’ toevoegingen.

Alle verpakkingen van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, parfums, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – groene cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid. We hebben al onze producten ontwikkeld vanuit onze filosofie om een bewuste bijdrage te leveren aan het geluk van uw huid. Dit geluk vertaalt zich naar uw leven, naar de natuur en daarmee naar de toekomst van de wereld zodat we die met z’n allen een stukje mooier kunnen maken.

Cosmeceuticals
Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in cosmeticaproducten en wat deze doen met de huid. Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten ’belastende’ en ‘irriterende’ stoffen bevatten, die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Transparantie, veiligheid en eerlijkheid over onze producten staan bij IK Skin Perfection centraal. Maar wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica?

Groene cosmeceuticals – Pure power voor je huid
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

Door de hoge dosering werkstoffen zorgen wij voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentatie dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt.  Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!

 Ben jij benieuwd naar de producten van IK SKIN PERFECTION?
Kijk dan in de webshop en bestel jouw favoriete producten.

Heb je geen idee wat je moet kiezen? Vraag dan nu de BEAUTY BOX aan.

Kies zelf hoeveel je hieraan wilt uitgeven! 

Beantwoord de vragen zo goed mogelijk om de juiste producten te kunnen kiezen voor jouw huid. Er wordt aan de hand van de antwoorden een persoonlijk pakket samengesteld om thuis een heerlijke Me-Time te hebben met de producten van IK SKIN PERFECTION.
Het pakket bevat alle basisproducten en vele gratis extra's om de huid weer te laten stralen!

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram