SCAN & TREAT

Heb jij geen idee wat je moet kiezen, of heb je bijvoorbeeld een cadeaubon liggen en heb je geen idee welke behandeling bij jouw huid past? Dan is de SCAN & TREAT behandeling de perfecte keuze.

Want hoe weet je nu wat goed is voor je huid? Welke behandeling neem je en hoe vaak is dan het beste? Welke producten zou je huid nodig hebben? En hoe kun je je huid eventueel verbeteren?

Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Of misschien wil jij wel voor alleen die pure ontspanning gaan dat is natuurlijk ook mogelijk. Daarom is er speciaal de SCAN & TREAT samengesteld. 

SCAN:
We starten met een HUIDSCAN met de RS LIGHSTSKIN. Met een hoge resolutie superzoom 15 megapixel camera maakt de RS Lightskin foto’s van de huid met 3 soorten belichting. In slechts 20 seconde wordt een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitgevoerd.
De RS Lightskin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze middels scherpe foto’s en grafieken gedetailleerd in beeld. Hierbij kunnen we op een uitgebreide manier de conditie van de huid zien, en waar eventueel de probleemzones zitten.

TREAT:
De behandeling van ongeveer 75minuten wordt geheel afgestemd op het resultaat van de huidscan. Dit kan dus een speciale peeling zijn, divers apparatuur, eventueel een gedeelte microneedling of acupunctuur. De behandeling is dus geheel op maat gemaakt wat er op dat moment nodig is, geen keuze stress want samen zullen we bespreken wat de beste optie is om jouw huidwensen te bereiken.

Na de behandeling zal er een uitgebreid product en behandeladvies worden gegeven om jouw huid in een gezonde conditie te krijgen en te werken aan jouw huidwensen.


SCAN & TREAT
€ 119,95

Huidscan met de RS Lightskin
Product/behandel advies
Een aangepaste behandeling van ±75 minuten  
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram