ANTI AGING

Dit is een huid verbeterende behandeling wat je al kunt toepassen vanaf je 20e. Bij huidverbetering gaan we een flinke stap verder. Huidverbetering is het verbeteren van alle lagen in de huid. Bij huidverbetering gaan we dieper in de huid dringen, om de processen te activeren en te stimuleren.​

De techniek in het ontwikkelen en toepassen van ingrediënten is de laatste jaren enorm verbeterd. Hierdoor kunnen we hele mooie resultaten boeken.

Met een anti age behandeling ervaar je huidverjonging met natuurlijke technieken.

Het doel van deze behandeling is het activeren en stimuleren van het collageen. Ideaal dus voor de rijpere, ouder wordende en verslapte huid.

Door middel van natuurlijke technieken kunnen we de huid verjongen en verbeteren. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van bindweefselmassage, face cupping, ultrasoon therapie, gommage peeling en lichttherapie. (dit is afhankelijk van de huid)

De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de wensen van de huid. De actieve werkstoffen dringen diep door in de huid en ze zijn in staat de huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voordat we de behandeling starten zal ik de huid eerst uitgebreid analyseren en bespreken we jouw wensen. 

We starten de behandeling met de huid te reinigen met een reiniging afgestemd op de huid. Daarna zal de Peeling Step 1 aangebracht worden(meer info over de peeling vindt je hieronder). Deze Peeling wordt meestal aangebracht op een gaasje, maar mocht je dit vervelend vinden kan deze ook gewoon zo op de huid aangebracht worden met een kwastje. 

Daarna wordt de Peeling Step 2 aangebracht. Dit is een Gommage peeling, dit betekend dat de peeling opdroogt en eraf gerubbeld moet worden, hierdoor activeer je meteen de doorbloeding van de huid en wordt het bindweefsel losgemaakt.

Na de Peeling wordt de huid nagelopen op eventuele onzuiverheden en worden de wenkbrauwen in model gebracht en eventueel haar op de bovenlip/kin wordt verwijdert.

Dan volgt de bindweefselmassage van het gelaat en decolleté, dit is een massage met stevige grepen die het collageen in de huid stimuleert. Sommige ervaren het als iets gevoelig en pijn, maar naarmate je het vaker doet zal dit ook snel afnemen. Natuurlijk houdt ik er rekening mee als dit je eerste keer is, en zal ik het geleidelijk opbouwen. Ook wordt er extra aandacht gegeven aan de huid rondom de ogen.

Na de activerende massage wordt een speciaal Peel-Off Collageen Masker aangebracht. Dit masker bevat West-Indische kers en Vitamine C. Het masker stimuleert de aanmaak van collageen, verfijnt de structuur van de poriën en geeft bescherming tegen schadelijke invloeden. De hoge concentratie vitamine C beschermt de celmembranen en helpt bij het aanmaken van stabiele collageenmoleculen.

Peel off betekend dat het masker na enige tijd hard wordt, meer als een soort rubber en kan er dan in één keer afgehaald worden. (wees niet bang, het is geen vliesmasker die de haartjes ook meetrekt) Sommige ervaren het als een afgesloten gevoel daarom is het ook mogelijk om een ander masker te kiezen.

Tijdens het masker kan je genieten van een nek en hoofdhuidmassage.

Afhankelijk van de huidwens wordt er een keuze gemaakt van Q.light lichttherapie of het insluizen van een serum met Ultrasound.

De behandeling wordt afgesloten met Peeling step 3, een oogcrème, serum en dagverzorging.

In de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de 3-step Peeling. Hieronder vindt je meer uitleg daarover. 

Ik peeling step 1 Organic Acid: 
Met AHA Glycolzuur 8% en een P.H van 3.0. Dit is de meest effectieve AHA zuur die wordt gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur heeft de kleinste moleculaire structuur waardoor deze diep in de huid kan doordringen. Het werkt keratolytisch, huid verdunnend en stimuleert de productie van collageen en elastine. De huidstructuur wordt verbetert doordat de celdeling gestimuleerd wordt. Grove poriën en oppervlakkige pigmentvlekken worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch, gladder, steviger en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. 

Ik peeling step 2A Organic Gommage:
Fytinezuur afkomstig uit Rijstzemelen. In Japan worden rijstzemelen al jarenlang toegepast in cosmetica vanwege de vermeende verjongende werking. Dit buitenvliesje van de rijstkorrel bevat namelijk niet alleen wax-rijke olie, maar ook B-vitaminen en fytinezuur, dat de huidvernieuwing zou stimuleren. De zemelen kunnen ook worden gebruikt als milde scrub. Extract van rijst bevat veel peptiden (eiwitsoorten) en antioxidanten en biedt de huid directe en langdurige hydratatie. Door de aanmaak van het in de hoornlaag van de huid aanwezige filaggrine te stimuleren wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt, de hoornlaag gehydrateerd houdt en de aanmaak van collageen stimuleert. 

Ik peeling step 3 Organic Neutralizer:
Deze peeling heeft een basische samenstelling en herstelt de ph waarde van de huid en is op basis van Hyaluron en Vitamine E. Hierdoor stoppen de AHA zuren uit de vorige peeling en zal de lipidenlaag van de huid zich herstellen. De huid zal weer geneutraliseerd worden tot een P.H van 5.5

Glycol acid
Met 15% Glycolzuur. Een 100% effectieve manier om de huid een gladde en frisse uitstraling te geven! GLYCOL ACID + is geschikt voor de zonbeschadigde, onzuivere, rijpe en grauwe huid. De huid houdt het vocht beter vast en maakt oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. Het voorkomt verstoppingen van de talgklieren en stimuleert de vorming van elastine en collageen. 

Anti Age behandeling

 ±90 minuten | € 92,95

Ideaal voor de rijpe, verslapte en ouder wordende huid.
In deze behandeling ligt de focus op het activeren en stimuleren van het collageen en elastine in de huid.
Maar ook wordt er extra aandacht gegeven aan de huid rondom de ogen.
(Hoe de hele behandeling in zijn werking gaat lees je hierboven)

Door middel van de 3-step Peeling die hierboven beschreven staat, zal de huid zich ontdoen van
dode huidcellen en zal de huid zich sneller vernieuwen.


Afspraak maken


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram