HUID IN BALANS
HOLISTISCH KUURPROGRAMMA

Ervaar jij huidproblemen die steeds terugkomen en eventueel op verschillende delen van het gezicht? Huidproblemen kunnen zijn puistjes/ontstekingen van de huid, roodheden/rode vlekjes met eventueel droogte/schilfering, couperose/rosacea, eczeem.

Of beginnen er ineens lijnen in het gezicht te komen waar je aan wilt werken (en ook graag wilt weten wat deze lijnen betekenen) en hier ook graag advies in wilt hebben wat je eventueel thuis kunt doen op het gebied van productgebruik, voeding en eventuele technieken die je thuis kan toepassen?

Dan is het het holistische kuurprogramma een goede keuze.

In 6 maanden tijd gaan wij volop aan het werk om samen te werken aan een gezonde huid van binnen en buiten!

Geen keuze stress welke behandeling je moet kiezen want er wordt iedere keer een op maat gemaakte behandeling samengesteld zodat we samen jouw huidprobleem kunnen behandelen.

 

De huidproblemen die kunnen worden behandeld zijn o.a.;

- Acne, mee-eters 
- (Acne) littekens
- Grove poriën, of grote porie
- Steelwratjes, ouderdomswratten
- Couperose/gesprongen vaatjes
- Gevoelige huid, eczeem of psoriasis
- Onrustige huid, rode vlekken
- Rimpels/lijnen in het gezicht
- Vermoeide/grauwe huid
- Wallen, hangende oogleden

Staat jouw huidprobleem er niet tussen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wat houdt het holistisch kuurprogramma in?

Holistisch betekend dat we kijken naar het gehele plaatje. Dus zowel van binnen als van buiten. Een huidprobleem aanpakken is meer dan alleen maar de juiste producten gebruiken. Voeding, mindset en lifestyle spelen hier ook een hele grote rol in.

Het is dus belangrijk om te kijken waar jouw huidprobleem eventueel vandaan komt. Zo kunnen we onder andere zien aan de delen van het gezicht waar een eventuele blokkade zit in het lichaam. Is bijvoorbeeld het kin gedeelte vaak onrustig dan kan dit te maken hebben met de hormonen, maar ook bepaalde emoties die we (eventueel op dat moment) nog niet kunnen loslaten hebben hier mee te maken.

We gaan dus samen wat dieper de oorzaak ontdekken zodat je thuis hier ook mee aan de slag kan. Het kan dus zijn dat er elke maand weer iets anders aangepakt moet worden. Zo ervaar je dus elke keer een op maat gemaakte behandeling. 

Ook profiteer je natuurlijk van enkele voordelen zoals;

- 3x een GRATIS HUIDSCAN met de RSLIGHTSKIN 
- 10% korting op producten gedurende 6 maanden (na 6 maanden betaal je het normale tarief weer)

- Het serieus aanpakken van jouw huidprobleem
- Elke maand een op maat gemaakte behandeling gedurende *6 maanden
- Vaste prijs
- 6 behandelingen van +/- 75 minuten (altijd in combinatie met onzuiverheden verwijderen, exclusief epileren en verven wimpers of wenkbrauwen)
- Combinaties mogelijk van verschillende technieken zoals microneedling, cosmetische acupunctuur, microdermabrasie, bindweefselmassage, fruitzuren, kruidenpeeling, lichttherapie, coagulatie etc.
- We behandelen de huid, maar ook wat de oorzaak van jouw huidprobleem kan zijn. Je ontvangt hier uitgebreid adviezen en tips voor.
- Alles is aangepast aan wat jij graag wilt bereiken met jouw huid
- Je ontvangt persoonlijke begeleiding en persoonlijk contact tussen de behandelingen door (whatsapp/ mail)
- Vrijblijvend huid- en product advies
- Gratis proefjes om thuis te gebruiken
- Voedingsadvies en recepten wat relevant is om jouw huidprobleem aan te pakken
- Geen keuze stress, de behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidprobleem
*De 6 behandelingen moeten binnen een periode van 8 maanden geboekt worden. Het kuurprogramma heeft dus een geldigheid van 8 maanden. Houdt er rekening mee dat na 8 maanden het kuurprogramma vervalt en je dus je behandeling kwijt bent als je de 6 behandelingen niet binnen 8 maanden boekt. Het kan een keer voorkomen dat je niet voor de behandeling kan komen i.v.m. ziekte of vakantie. Dan kan de behandeling dus een keer opgeschoven worden, als het maar binnen de 8 maanden valt.

Hoe gaat de kuur in zijn werking?
- Van te voren ontvang je een digitaal huidanalyse formulier die je voor je afspraak invult.
- We bespreken bij de eerste afspraak jouw huidanalyse formulier en aan de hand hiervan kunnen we samenwerken aan jouw doel.
- We starten eerst met het maken van een huidscan om zo in de diepere lagen van de huid te kijken, en of er eventuele disbalansen hierin zitten.
- De 1e behandeling zal altijd een Bio Peel Kruidenpeeling zijn. Zo kunnen we de huid ontgiften en kunnen alle producten beter zijn werking doen, wordt de huid gevoed met super veel mineralen en hebben we een goede basis om aan te werken.
- Daarna kom je elke 4 weken voor een behandeling die we eventueel van te voren al inplannen.
- Bij de 3e behandeling en aan het einde van de kuur gaan we weer een huidscan doen om te kijken hoe jouw huid reageert en of er al verbetering te zien is.
- Na de kuur ben je een stuk wijzer geworden wat je aan jouw huidprobleem kan doen en om dit eventueel te voorkomen.
- Je ontvangt advies welke behandeling je het beste kunt kiezen om de huid in balans te houden.

Wat wordt er van jouw verwacht?

- Sta open voor eventuele veranderingen op het gebied van voeding, mindset en lifestyle.

- Ik verwacht van jou je volledige inzet in de tips en adviezen die je krijgt, zo kunnen we sneller werken aan een gezonde huid.

- Het kan zijn dat bepaalde emoties naar bovenkomen en/of losgemaakt worden, laat ze gewoon lekker gaan want dit is een proces waar je even doorheen moet om je lichaam weer in balans te krijgen.

HUID IN BALANS - HOLISTISCH KUURPROGRAMMA

1 behandeling per 4 weken voor 6 maanden lang
éénmalig bedrag van € 599,-

Maak een afspraak
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram