NIEUW! Strippenkaart 

Met regelmaat je huid laten verzorgen is noodzakelijk om je huid in goede conditie te houden en te verbeteren. Het is daarom belangrijk om een behandeling in te plannen om de 6 tot 8 weken om dit resultaat te bereiken en vast te houden. Natuurlijk gun jij het beste voor jouw huid, daarom zijn er nu verschillende strippenkaarten te koop.

Je koopt een kaart voor de 5 behandelingen die jij graag wilt en deze kun je om de 6 of 8 weken inplannen of wanneer jij maar wil.

Je kiest voor een strippenkaart voor een type behandeling, maar als je een keer een andere behandeling zou willen of als je wat extra's toe wilt voegen, dan kan dat ook. Je betaalt dan alleen de meerprijs ten opzichte van de originele prijs van jouw strippenkaart behandeling. 
  
De strippenkaart is geheel digitaal dus je hoeft niet steeds iets mee te nemen, alles wordt voor jou in het systeem bijgehouden. 

Bij aanschaf van de strippenkaart profiteer je van extra voordelen zoals;
- GRATIS HUIDSCAN met de RS LIGHSTKIN t.w.v. €39,95
- GRATIS serum aangepast op jouw huidtype t.w.v. €19,95
- 10% korting op producten gedurende 6 maanden vanaf de aangeschafte datum. (m.u.v. acties/aanbiedingen)
- Je ontvangt bij de eerste behandeling nog wat extra's bij de behandeling zoals een speciale peeling, apparatuur, speciale massage. Dit is afhankelijk van de resultaten van de huidscan.

Hoe kan ik de strippenkaart bestellen?
- Bestel de strippenkaart in het boekingssysteem onder het kopje strippenkaart en kies de gewenste strippenkaart.
- Je boekt daarna meteen je eerste behandeling in. (De overige behandelingen kan je daarna inboeken via het kopje cadeaubon/strippenkaart)
- Je ontvangt bij de eerste behandeling jouw huidscan, aan de hand daarvan ontvang je nog wat extra's bij de behandeling zoals een speciale peeling, apparatuur, speciale massage en je ontvangt na de behandeling een bijpassend serum.

De strippenkaart is ook in de salon verkrijgbaar. De strippenkaart is een jaar geldig vanaf aankoop.

PURE ONTSPANNING

Prijs

5x IK & BEAUTY SALOMON 60 minuten

€ 325,-

5x IK & BEAUTY SALOMON 75 minuten

€ 400,-

5x IK & BEAUTY SALOMON 90 minuten

€ 475,-

FOR MEN


5x BEAUTY FOR MEN behandeling

€ 325,-

HUIDVERBETERING


5x Microneedling

€ 550,-

5x Anti Age behandeling

€ 499,-

5x Cosmetische Acupunctuur

€ 425,-

5x Collageendraden

€ 425,-

5x Bindweefsel Glow behandeling

€ 337,50

HUIDSCAN 


HUIDSCAN 5+1 GRATIS! 
(Met deze aanbieding kan je elke 2 maanden een huidscan doen om jouw huidconditie in de gaten te houden, te werken aan een huidprobleem en om zo de producten aan te passen wat jouw huid nodig heeft)

€ 199,- 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram