Een impressie over hoe de salon eruit ziet.

Beauty Salomon is de salon waar je terecht kan voor huidverbetering & huidverzorging.

Ik vind het belangrijk dat er verder gekeken wordt dan alleen de huid, daarom wordt er altijd op een Holistische manier gekeken hoe we bepaalde huidproblemen aan kunnen pakken. Dit betekend dat ik naar het gehele plaatje kijk. Alles is met elkaar verbonden: je lichaam met je geest en je uitstraling met hoe je je voelt. Hierdoor kunnen vervelende huidproblemen ontstaan. Samen gaan we de oorzaak aanpakken waardoor jij weer de stralende versie van jezelf mag worden! Daarbij ontvang je natuurlijk ook tips en adviezen op het gebied van huidverzorging, voeding & lifestyle.

Ook vind ik het belangrijk dat de huid verzorgd wordt op een natuurlijke manier, dus zal er in de salon alleen gebruik gemaakt worden van natuurlijke producten en natuurlijke technieken.

Volg jij mij al?

Producten


Voor de gezichtsbehandelingen gebruik ik het 100% natuurlijke merk Ik Skin Perfection.

Ik vind het belangrijk om natuurlijke producten te gebruiken voor de huid. Ik heb zelf na veel jaren een parfumallergie opgebouwd, mijn hele huid zat onder de uitslag, rode bultjes, vlekken en noem maar op. Voor mij is dit het bewijs dat chemische toevoegingen in een product geen meerwaarde zijn voor de huid.

Bij IK Skin Perfection staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. En dat is precies wat ik in een product zocht! Mijn missie is de natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure en bewezen effectieve producten.

De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werk ik in de salon alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten zijn ontwikkeld volgens het NO-label en bevatten geen paraffines, parabenen, parfum en andere chemische toevoegingen. Stap voor stap brengen we samen de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.

Er wordt altijd aan het begin van de behandeling gekeken naar de conditie van de huid zodat hier de producten op aangepast kunnen worden. Zo ervaar je altijd een op maat gemaakte behandeling. De producten zijn uiteraard te koop in de salon, of te bestellen op de webshop van Beauty Salomon.

SkinForSkin voor de Collageen draden en collageen supplementen.

SPA Salonnepro voor de specialistische behandelingen zoals BioPeel en Microneedling. Ook dit zijn natuurlijke producten zonder toevoegingen.

Refectocil wordt gebruikt voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen. RefectoCil is de beste permanente oplossing als het gaat om het kleuren van je wenkbrauwen! Er zijn maar liefst 9 verschillende kleuren, dus jouw lievelingskleur zal er zeker weten tussen zitten!

Lycon voor het waxen van wenkbrauwen en bovenlip.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram