ANTI AGING

Dit is een huid verbeterende behandeling wat je al kunt toepassen vanaf je 20e. Bij huidverbetering gaan we een flinke stap verder. Huidverbetering is het verbeteren van alle lagen in de huid. Bij huidverbetering gaan we dieper in de huid dringen, om de processen te activeren en te stimuleren.​

De techniek in het ontwikkelen en toepassen van ingrediënten is de laatste jaren enorm verbeterd. Hierdoor kunnen we hele mooie resultaten boeken.

Met een anti age behandeling ervaar je huidverjonging met natuurlijke technieken.

Het doel van deze behandeling is het activeren en stimuleren van het collageen. Ideaal dus voor de rijpere, ouder wordende en verslapte huid.

Door middel van natuurlijke technieken kunnen we de huid verjongen en verbeteren. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van verschillende technieken en apparatuur zoals bindweefselmassage, peelings, en LED-therapie. En is eventueel uit te breiden met collageendraden en cosmetische acupunctuur.

De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de wensen van de huid. De actieve werkstoffen dringen diep door in de huid en ze zijn in staat de huid te regenereren en huidveroudering bij de bron aan te pakken.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voordat we de behandeling starten zal ik de huid eerst uitgebreid analyseren en bespreken we jouw wensen. 

We starten de behandeling met de huid te reinigen met een reiniging afgestemd op de huid. Daarna zal er door mij een keuze gemaakt worden welke peeling het beste voor jouw huid is. 

Dan volgt de bindweefselmassage van het gelaat en decolleté, dit is een massage met stevige grepen die het collageen in de huid stimuleert. Sommige ervaren het als iets gevoelig en pijn, maar naarmate je het vaker doet zal dit ook snel afnemen. Natuurlijk houdt ik er rekening mee als dit je eerste keer is, en zal ik het geleidelijk opbouwen. Ook wordt er extra aandacht gegeven aan de huid rondom de ogen. 

De BioActive Vitamin C wordt aangebracht, dit bevat 20% pure vitamine C in de bioactieve vorm (L-ascorbinezuur). Deze hoeft door het lichaam niet meer omgezet te worden en is dus de meest effectieve vorm van vitamine C. Deze speciale poeder is ontwikkelt voor opname door de huid en is dus niet vergelijkbaar met een vitamine C supplement die je inneemt. 

Het collageenserum wordt aangebracht met de Ultrasoon om er voor te zorgen dat de werkstoffen dieper en sneller de huid kunnen doordringen.

Dan volgt het masker. Dit is een speciaal peel off collageen masker, op basis van West-indische kers en Vitamine C. Het masker stimuleert de aanmaak van collageen, verfijnt de structuur van de poriën en geeft bescherming tegen schadelijke invloeden. De hoge concentratie vitamine C beschermt de celmembranen en helpt bij het aanmaken van stabiele collageenmoleculen.

Tijdens het masker kan je genieten van een nek-hoofdhuidmassage.

De behandeling wordt afgesloten met een LED-therapie, serum, oogcrème, en een dagverzorging. 

TIP! Wil jij nog meer uit deze behandeling halen? Voeg dan een ADD-ON toe aan je behandeling zoals de Cosmetische acupunctuur hangende oogleden, wallen/donkere kringen of collageendraden.

In de behandeling kan er gebruik gemaakt worden van de 3-step Peeling. Hieronder vindt je meer uitleg daarover. 

Ik peeling step 1 Organic Acid: 
Met AHA Glycolzuur 8% en een P.H van 3.0. Dit is de meest effectieve AHA zuur die wordt gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur heeft de kleinste moleculaire structuur waardoor deze diep in de huid kan doordringen. Het werkt keratolytisch, huid verdunnend en stimuleert de productie van collageen en elastine. De huidstructuur wordt verbetert doordat de celdeling gestimuleerd wordt. Grove poriën en oppervlakkige pigmentvlekken worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch, gladder, steviger en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. 

Ik peeling step 2A Organic Gommage:
Fytinezuur afkomstig uit Rijstzemelen. In Japan worden rijstzemelen al jarenlang toegepast in cosmetica vanwege de vermeende verjongende werking. Dit buitenvliesje van de rijstkorrel bevat namelijk niet alleen wax-rijke olie, maar ook B-vitaminen en fytinezuur, dat de huidvernieuwing zou stimuleren. De zemelen kunnen ook worden gebruikt als milde scrub. Extract van rijst bevat veel peptiden (eiwitsoorten) en antioxidanten en biedt de huid directe en langdurige hydratatie. Door de aanmaak van het in de hoornlaag van de huid aanwezige filaggrine te stimuleren wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt, de hoornlaag gehydrateerd houdt en de aanmaak van collageen stimuleert. 

Ik peeling step 3 Organic Neutralizer:
Deze peeling heeft een basische samenstelling en herstelt de ph waarde van de huid en is op basis van Hyaluron en Vitamine E. Hierdoor stoppen de AHA zuren uit de vorige peeling en zal de lipidenlaag van de huid zich herstellen. De huid zal weer geneutraliseerd worden tot een P.H van 5.5

Glycol acid
Met 15% Glycolzuur. Een 100% effectieve manier om de huid een gladde en frisse uitstraling te geven! GLYCOL ACID + is geschikt voor de zonbeschadigde, onzuivere, rijpe en grauwe huid. De huid houdt het vocht beter vast en maakt oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. Het voorkomt verstoppingen van de talgklieren en stimuleert de vorming van elastine en collageen. 

Anti Age behandeling

 ±80 minuten | € 99,95

Ideaal voor de rijpe, verslapte en ouder wordende huid, (beginnende) lijntjes in het gezicht of voor als de huid wel een boost kan gebruiken.

In deze behandeling ligt de focus op het activeren en stimuleren van het collageen en elastine met een combinatie van pure ontspanning.
(Hoe de hele behandeling in zijn werking gaat lees je hierboven)
(De behandeling is exclusief bijwerken wenkbrauwen en/of waxen bovenlip/kin, dit kan als losse module bijgeboekt worden)

TIP! Wil jij nog meer uit deze behandeling halen?
Voeg dan een ADD-ON toe aan je behandeling zoals de Cosmetische acupunctuur hangende oogleden, wallen/dronkere kringen
 of collageendraden voor de frons, voorhoofd of neuslippenplooi lijnen.


Afspraak maken


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram