HOLISTISCHE BEHANDELING

Ervaar jij huidproblemen die steeds terugkomen en eventueel op verschillende delen van het gezicht?

Of komen er ineens lijntjes in het gezicht waar je aan wilt werken en ook graag wilt weten waarom ze op die specifieke gebieden komen?

Heb je alle crèmes al geprobeerd, en probeer je maar een beetje verschillende thuistechnieken uit maar heb je eigenlijk geen idee wat je nou aan het doen bent en niks helpt? 

Heb je het idee dat het van binnenuit komt, maar weet je niet hoe je dit moet achterhalen?

Dan is de holistische behandeling een goede keuze.  

Huidproblemen kunnen zijn;
- (hormonaal)Acne, mee-eters
- (Acne) littekens
- Grove poriën, of grote poriën
- Steelwratjes, ouderdomswratten
- Couperose/gesprongen vaatjes
- Gevoelige huid, eczeem of psoriasis
- Onrustige huid, rode vlekken
- Rimpels/lijnen in het gezicht
- Vermoeide/grauwe huid
- Wallen/donkere kringen, hangende oogleden

Staat jouw huidprobleem er niet tussen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een holistische behandeling is een behandelmethode waar we kijken naar het gehele plaatje. Dus zowel van binnen als van buiten. Een huidprobleem aanpakken is meer dan alleen maar de juiste producten gebruiken. Voeding, mindset en lifestyle spelen hier ook een hele grote rol in.

Het is dus belangrijk om te kijken waar jouw huidprobleem eventueel vandaan komt. Zo kunnen we onder andere zien aan de delen van het gezicht waar een eventuele blokkade zit in het lichaam. Is bijvoorbeeld het kin gedeelte vaak onrustig dan kan dit te maken hebben met de hormonen, maar ook bepaalde emoties die we (eventueel op dat moment) nog niet kunnen loslaten hebben hier mee te maken. Maar ook kan het aangeven dat er teveel toxines in het lichaam zitten en dus de boel even goed ontgift moet worden. 

Een voorbeeld kan zijn om hiervoor een kruidenpeelingbehandeling te nemen i.c.m. met acupunctuur en een drukpuntmassage die je thuis kan doorzetten en het drinken van brandnetelthee. Maar ook het eten van meer biologische voeding, het aanbrengen van de juiste producten en ga zo maar even door. Je krijgt dus gericht advies om jouw huidprobleem niet alleen van buiten maar ook van binnen aan te pakken, en zo ook op de langere termijn hier resultaat mee kan blijven behouden.

We gaan samen wat dieper de oorzaak ontdekken zodat je thuis hier ook mee aan de slag kan. Het kan dus zijn dat er elke keer weer iets anders aangepakt moet worden. Zo ervaar je dus elke keer een op maat gemaakte behandeling wat passend is voor jouw lichaam en huid op dat moment.

Je kunt kiezen voor een éénmalige behandeling en kijken of dit bij je past. Of voor een kuurprogramma waar we in 6 maanden tijd samen aan de slag gaan om jouw lichaam en huid weer in balans te krijgen. 

Holistische behandeling
±80 minuten | € 99,95

Ideaal om kennis te maken met een holistische benadering van de huid, en als je het holistisch kuurprogramma gevolgd heb is dit een ideale behandeling om jouw huidconditie bij te houden.

We bekijken eerst samen jouw huidprobleem, aan de hand hiervan kies ik de behandeling die hier het beste voor werkt.
 Dit kan dus elke keer weer verschillend zijn. 

We kijken waar het huidprobleem eventueel vandaan kan komen, en bespreken de verschillende gebieden en met welk orgaan deze verbonden is. 
Zo kunnen we achterhalen waar in het lichaam een eventuele blokkade kan zitten.
(Let op dit is natuurlijk niet in 1 behandeling te behandelen, hiervoor adviseer ik wel een kuur te gaan doen)

 De behandeling wordt eigenlijk altijd wel gecombineerd met cosmetische acupunctuur om zo de energiebanen weer goed te laten stromen zodat het lichaam van binnenuit het probleem beter kan oplossen.

Samen werken we aan een gezonde huid van binnen en buiten!

HUID IN BALANS - HOLISTISCH KUURPROGRAMMA

1 behandeling per 4 weken voor 6 maanden lang
éénmalig bedrag van € 599,-

Tijdens de kuur gaan we dieper in om jouw huidproblemen aan te pakken. 
Je krijgt tips en adviezen om thuis ook aan de slag te gaan met eventueel drukpuntmassage, voedingsadviezen, product advies etc.

Klik hier voor meer informatie wat het kuurprogramma is.

Maak een afspraak


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram