Alles voor een mooie oogopslag!

Brows & Lashes | Painting 

€ 29,50

De wenkbrauwen worden voorbereid op het verven, hierbij
is er een keuze uit 10 kleuren. Er wordt samen bepaald welke kleur
het beste bij jouw past.

Daarna worden de wenkbrauwen in model gebracht, dit wordt met
een pincet en/of wax gedaan. Daarna wordt er een verzorgende crème aangebracht.

€ 32,50

De wimpers worden voorbereid op het verven, er wordt samen bepaald welke kleur
het beste bij jouw past. De meest gekozen kleur voor de wimpers is zwart.
Tijdens het intrekken van de verf krijg je een heerlijke handmassage.

Daarna worden de wenkbrauwen in model gebracht, dit wordt met
een pincet en/of wax gedaan.

Als afsluiting wordt er een verzorgende crème en oogcrème aangebracht.

€ 42,50

De wimpers en wenkbrauwen worden voorbereid op het verven, hierbij
is er een keuze uit 10 kleuren. Er wordt samen bepaald welke kleur
het beste bij jouw past.

Daarna worden de wenkbrauwen in model gebracht, dit wordt met
een pincet en/of wax gedaan. 

Het gezicht wordt nagelopen op eventuele haartjes op kin/bovenlip en deze worden ook verwijdert.
De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

Alléén tijdens een behandeling naar keuze

Verven wenkbrauwen €5,00
Verven wimpers €7,50Een ideale behandeling tegen wallen, donkere kringen of fijne lijntjes.

Om het lymfevocht te verwijderen en het collageen en elastine weefsel weer te stimuleren
 worden er speciale massage technieken toegepast met o.a. cupping.

Collageen oogpads worden aangebracht, hierdoor wordt het elastine weer gestimuleerd
en ervaar je een gladdere huid onder de ogen.

Als afsluiting wordt er een speciale oog crème aangebracht met speciale eyerollers.

Q&A

Waarom verven?
Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt gekozen voor zwart maar ook bruin, blauw of zelfs rood zijn mogelijk. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up,  veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Een verfbeurt wordt altijd gevolgd door epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Iets dat het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

Hoe lang heb ik er plezier van?
Wimper- en wenkbrauwharen doen er ongeveer een maand over om van begingroei tot uitvallen te komen. Haren die op het moment van verven al "in de planning" staan om er de volgende dag uit te vallen worden natuurlijk na enige tijd vervangen door een nieuwe, niet geverfde, haar. Het duurt doorgaans een week of drie voor zo’n nieuwe haar weer op volle lengte is. Haren die net uit de matrix zijn doen er nog zo’n vier weken over om uit te vallen. Dit maakt dat de ongeverfde haren het qua aantal  zo’n drie weken na het verven langzamerhand van de geverfde gaan winnen. Het duurt tot ongeveer 4 - 6 weken na het verven dat er geen geverfde exemplaren meer tussen zitten en het tijd is voor een nieuwe verfbeurt. 

Dit proces gaat ‘s zomers door zonlicht, zwemmen in chloorwater etc. wat sneller, ’s Winter doen de meeste mensen iets langer met de verfbeurt. Ook wrijven in de ogen (lensgebruik) en gezondheid (in goede gezondheid wisselen haren vlotter) kunnen een klein verschil uitmaken.

Wat is het verschil met mascara en kan ik dat evengoed gebruiken?
Mascara legt een laagje gekleurde pasta aan de buitenzijde van de wimperhaartjes. Meestal bevat mascara ook vezeltjes waardoor een extra volle aanblik wordt gecreëerd. Wimperverf dringt ín de haarschubben. Daardoor worden ook de uiterste begin en eindpuntjes gekleurd waardoor de volle haarlengte zichtbaar wordt maar de haar veranderd niet van dikte. Zijn de wimpers blond dan zal het effect groter zijn dan bij donkere wimpers hoewel ook die aan de uiteinden vaak wat lichter zijn en verven er voor zorgt dat de volledige wimperlengte goed zichtbaar is.

Wanneer er maar weinig of korte wimperharen zijn zal het verfeffect minder spectaculair zijn maar ook dan is er altijd wekenlang sprake van een “wakker gezicht” ook zonder make-up. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers nooit bang te zijn voor “panda-ogen”, ook niet tijdens een regenbui of zwempartij , ideaal voor tijdens vakantie dus!

Ook op geverfde wimpers kan mascara worden gebruikt. Haal dat er, ook bij niet geverfde wimpers, wel altijd ’s avonds af! Oude mascara wordt snel bros en doet wimperharen snel afbreken. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram