Hoogfrequentie Therapie
Desinfecteert de huid door middel van het ozonlicht, het ultieme apparaat om acne of onzuiverheden mee te bestrijden!

Hoe werkt Hoog Frequentie Therapie?

Een behandeling met de glaselektrode desinfecteert de huid door het ozonlicht. Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd. De hoge frequentie masseert de huid dat de opname van de actieve werkstoffen door de huid verhoogt en de bloedsomloop en de stofwisseling stimuleert van de huidcellen waardoor de huid geprikkeld wordt zich te herstellen. 

De hoog-frequentie is een glazen buis die gevuld is met edelgas Argon. Deze wordt op het gezicht aangebracht met als tussen stof een gaasje, dit zorgt ervoor dat er net die hoeveelheid zuurstof vrijkomt waardoor er ozon vrijkomt en door de huid kan dringen. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop, verbeterde stofwisseling, verhoging van de doorlaatbaarheid van cellen en het doden van bacteriën. 

Er zijn meerdere glazen buizen om verschillende behandelingen en delen in en rondom het gezicht te behandelen bijvoorbeeld "de Vonk methode". Bij deze methode wordt met de glazen buis het ontstoken gedeelte van het gezicht aangeraakt. De behandeling mag niet langer dan 10 seconden duren. Het is normaal dat er vonken uit de glazen buis komen als het gezicht wordt aangeraakt.

Het hoogfrequentie apparaat is goed voor:

Een vette/gecombineerde huid
Een huid met mee-eters
Een huid met ontstekingen
Actieve Acne huid 

Deze behandeling kan niet gegeven worden bij 

hartstoornissen
koorts

zwangerschap
pacemaker
metalen prothesen
beschadigde huid 

Er kan voor deze behandeltechniek gekozen worden in onder andere de IK SKIN & ACNE behandeling,
of kan los bijgeboekt worden in een behandeling naar keuze.

Maak een afspraak

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram