Nice to meet you !  

Ben je voor het eerst bij Beauty Salomon of al een hele lang tijd niet meer geweest? Dan is de Meet & Treat behandeling aan te raden.

Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Daarom is er speciaal een eerste kennismakingsbehandeling samengesteld. In 60 tot 75 minuten wordt er zoveel mogelijk informatie verzameld over de huid.

Met deze kennismakingsbehandeling krijg je alle informatie die je nodig hebt om je huid in optimale conditie te krijgen.

- Huidscan met de RS LIGHSTSKIN
- Gezichtsbehandeling
- Thuisadvies & tips
- Proefjes om thuis te proberen

Analyse - om een beter inzicht te krijgen in je huidproblemen en wensen
Van te voren ontvang je een digitaal huidanalyse formulier die je van te voren invult. Hierin kan je aangeven wat jouw probleemgebieden zijn, of je al bepaalde producten gebruikt en of er eventueel allergieën zijn waar ik rekening mee moet houden. Indien nodig nemen we dit samen even door.

Huidscan - om inzicht te krijgen in de conditie van jouw huid
Je krijgt een uitgebreide Huidscan met de RS LIGHTSKIN, hierbij worden meerdere foto's van de huid gemaakt om zo de conditie en eventuele huidproblemen in beeld te krijgen. Denk aan zonschade, gevoeligheid, vochtgehalte, rimpels, huidbacteriën, talgproductie en nog veel meer. Zo kunnen we samen kijken wat er nodig is om jouw huid (weer) in topconditie te krijgen.

BALANCE YOUR SKIN behandeling
 - voel het verschil met zichtbaar resultaat
Tijdens een eerste kennismakingsbehandeling is het belangrijk om het huidmicrobioom aan te pakken. Dit is de bovenste laag van de huid, deze natuurlijke beschermlaag van de huid ondersteunt diverse processen in de huid die nodig zijn om de huid gezond, veerkrachtig en stralend te houden. Als deze niet intact is kunnen er bepaalde huidproblemen veroorzaakt worden. Door de verkeerde producten te gebruiken, voeding en lifestyle kan deze laag aangetast worden. In de BALANCE YOUR SKIN is het doel een gebalanceerd microbioom. De huid wordt op een natuurlijke wijze gevoed met prebiotica en probiotica producten;

MICROBIOME+: Of  je  nou  huidproblemen  hebt  of  niet,  het  is  een  enorm  toegevoegde  waarde  om  MICROBIOME+  toe  te  voegen  aan
je  dagelijkse  Skincare  Routine.  Deze  ultra  zachte  fluide  brengt  en  houdt  het  microbioom  in  tact  en  zal  zo  ook  preventief huidproblemen voorkomen en geeft een prachtige glow.
PREBIOTIC SPRAY+: Prebiotic Spray+ is een geavanceerde formule met natuurlijke prebiotische extracten als Prebiulin AGA en Biolin P.
Deze verfijnde mist voorziet de huid van een onzichtbare sluier die de huidbarrière versterkt en verzacht.
MICROBIOTIC CELLULOSE MASK: Een  ultiem  verzachtend  sheetmasker  vol  herbalancerende  microbiotische  extracten,  welke  bijdragen  aan  het  in  balans brengen  van  de  huidflora.  Het  Cellulose  masker  is  doordrenkt  met  plantaardige  serum  extracten  die  de  huid  die  gestrest,
vermoeid of onrustig is in slechts 15 minuten helpt te kalmeren. De huid is zichtbaarder stralender, dieper gehydrateerd en
voorzien van een nieuwe energie.

In de gezichtsbehandeling zal de huid gereinigd worden en aan de hand van jouw wensen zullen er onzuiverheden worden verwijderd. Er volgt een ontspanningsmassage of bindweefselmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oog & dagverzorging.

Er wordt gekeken hoe de huid reageert op bepaalde prikkels en werkstoffen. Aan de hand van de reactie van de huid zal er een behandeladvies worden gegeven naar de behoefte van jouw huid en huidwens voor een optimaal resultaat.

Let op!
in deze behandeling zit het epileren, verven van wenkbrauwen of wimpers NIET bij in, wil je dit wel graag geef dit dan aan bij het boeken, er zullen dan extra kosten bij komen.

Thuisadviesweet wat je kunt doen voor het beste resultaat
Je gaat naar huis met een uitgebreid huidadvies, zo weet je precies wat je wel en niet kunt doen om je huid aanzienlijk te verbeteren. Je ontvangt een huid-advieskaart van de thuisproducten van IK Skin Perfection om zo naar een gezondere, mooiere en strakkere huid te werken. Maar ook ga je naar huis met tips en adviezen op het gebied van voeding & lifestyle.

Ook ontvang je nog een proefje naar keuze voor thuisgebruik.

Zo heb jij de eerste stap gezet naar een gezonde en stralende huid!


Meet & Treat
±75 minuten € 99,95

In deze kennismakingsbehandeling wordt er zoveel mogelijk informatie over je huid verzameld.
Het doel is om de huid in balans te brengen zodat we daarna kunnen werken aan jouw huidwensen.

Huidanalyse formulier
Huidscan met RS LIGHTSKIN

BALANCE YOUR SKIN behandeling
(exclusief epileren, verven)

Product advies
Behandel advies
Huid-advieskaart
Tips voeding & lifestyle
Proefje van een product naar keuze

Afspraak maken

Ben jij benieuwd naar de producten van IK SKIN PERFECTION?

Vraag dan nu de BEAUTY BOX aan.

Kies zelf hoeveel je hieraan wilt uitgeven!

Beantwoord de vragen zo goed mogelijk om de juiste producten te kunnen kiezen voor jouw huid. Er wordt aan de hand van de antwoorden een persoonlijk pakket samengesteld om thuis een heerlijke Me-Time te hebben met de producten van IK SKIN PERFECTION.

Het pakket bevat alle basisproducten en vele gratis extra's om de huid weer te laten stralen!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram