Microdermabrasie
Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit?  Dan is deze behandeling perfect voor jou!

Door gebruik te maken van de nieuwste huid verbeterende apparatuur en intensieve werkstoffen in de producten kunnen we de levende lagen in de huid bereiken. De huid wordt gestimuleerd om harder te gaan werken en zich te gaan vernieuwen. Dat is een proces, dat tijd in beslag neemt en om regelmatige onderhoud vraagt. Het houdt niet op bij een behandeling. De verzorging thuis is net zo belangrijk.

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om de huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acnélittekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en frisser uitzien. 

Microdermabrasie kan toegepast worden bij:

·         een totale huidverbetering
·         fijne (droogte) lijntjes
·         pigmentatieproblemen
·         ongelijkmatige huid
·         door de zon beschadigde huid
·         vermoeide huid
·         grove poriën
·         doffe (rokers) huid

Hoe ziet de behandeling eruit?

Een Microdermabrasie behandeling begint met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt bij Microdermabrasie een apparaat gebruikt waarvan het handstuk lijkt op een pen. Als het handstuk op de huid wordt geplaatst schraapt en zuigt deze als ware de dode en beschadigde huidcellen van de huid af met een diamantenkop (bij elke klant wordt een nieuwe gebruikt). De verwijderde huidcellen worden opgezogen en opgevangen in het apparaat. Zowel het gezicht als decolleté zal behandeld worden hiermee.

Na de peeling met Microdermabrasie wordt de huid nagekeken op onzuiverheden en worden deze verwijdert.

Na het uitreinigen krijgt het gezicht en decolleté een stimulerende massage doormiddel van bindweefselgrepen(indien dit van toepassing is). Bij een erg gevoelige/couperose huid wordt de massage aangepast.

Na de massage wordt een masker aangebracht, deze is afhankelijk van het huidtype en de huidwens en kan hierdoor eventueel gecombineerd worden met fruitzuren. Tijdens het inwerken van het masker wordt de nek en hoofdhuid gemasseerd.

Afhankelijk van huidtype wordt er na het masker een keuze gemaakt van Q.light lichttherapie of het insluizen van een serum met Ultrasound.

De behandeling wordt afgesloten met een serum, oogverzorging en dagverzorging met SPF.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?
Na de behandeling kan de huid rood zijn en kunnen er heel soms rode strepen aanwezig zijn. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de behandeling. Na 24 uur is de meeste roodheid weg (het lijkt of u flink gesport heeft omdat de huid licht egaal rood is).

De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht. Stel daarom de huid tot zes weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV-straling (zowel zon als zonnebank). U kunt eventueel een zonnebrandcrème gebruiken (minimaal factor 30/50). Deze is verkrijgbaar in de salon.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem en van de intensiteit en indringdiepte waar mee behandeld kan worden. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat is het goed om de behandeling in het begin van de sessie om de 14 dagen te herhalen. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. 

Behandelcombinatie
Microdermabrasie kan zeer goed gecombineerd worden met andere behandeltechnieken zoals bindweefselmassage, microneedling, fruitzuren en ultrasound om de behandelingen net iets intensiever te maken. Het is wel aan te raden om de thuisproducten aan te schaffen die geadviseerd worden, om zo een sneller en beter resultaat te bereiken.


MICRODERMABRASIE

±90 minuten | € 92,95

Elke Microdermabrasie behandeling zal huidverbetering geven en de huid er frisser uit laten zien.
Het is voor elk huidtype geschikt met uitzondering van de actieve acne huid en een zeer dunne huid.

Hierboven lees je hoe de behandeling in zijn werking gaat.
De behandeling is inclusief onzuiverheden verwijderen, bijwerken van de wenkbrauwen
(bindweefsel)massage en hoofdhuidmassage.
I

Voor een zo optimaal mogelijk resultaat is het goed om de behandeling in kuurverband te doen, en de producten voor thuisgebruik aan te schaffen.
Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Voor meer informatie neem contact op zodat we samen een behandelplan op kunnen stellen.

Afspraak maken


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram