Microdermabrasie
Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit?  Dan is microdermabrasie perfect voor jouw huid.

Door gebruik te maken van de nieuwste huid verbeterende apparatuur en intensieve werkstoffen in de producten kunnen we de levende lagen in de huid bereiken. De huid wordt gestimuleerd om harder te gaan werken en zich te gaan vernieuwen. Dat is een proces, dat tijd in beslag neemt en om regelmatige onderhoud vraagt. Het houdt niet op bij een behandeling. De verzorging thuis is net zo belangrijk.

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om de huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acne littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en frisser uitzien. 

Microdermabrasie kan toegepast worden bij:

·         een totale huidverbetering
·         fijne (droogte) lijntjes
·         pigmentatieproblemen
·         ongelijkmatige huid
·         door de zon beschadigde huid
·         vermoeide huid
·         grove poriën
·         doffe (rokers) huid

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een apparaat waarvan het handstuk lijkt op een pen. Als het handstuk op de huid wordt geplaatst schraapt en zuigt deze als ware de dode en beschadigde huidcellen van de huid af met een diamantenkop (bij elke klant wordt een nieuwe gebruikt). De verwijderde huidcellen worden opgezogen en opgevangen in het apparaat. Zowel het gezicht als decolleté zal behandeld worden hiermee. Doordat de dode en beschadigde huidcellen zijn verwijdert kan de huid beter werkstoffen opnemen van de producten, en voelt de huid direct zacht en glad aan.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?
Na de behandeling kan de huid rood zijn en kunnen er heel soms rode strepen aanwezig zijn. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de behandeling. Na 24 uur is de meeste roodheid weg (het lijkt of u flink gesport heeft omdat de huid licht egaal rood is).

De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht. Stel daarom de huid tot zes weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV-straling (zowel zon als zonnebank). U kunt eventueel een zonnebrandcrème gebruiken (minimaal factor 30/50). Deze is verkrijgbaar in de salon.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem en van de intensiteit en indringdiepte waar mee behandeld kan worden. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat is het goed om de behandeling in het begin van de sessie om de 14 dagen te herhalen. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. 

Behandelcombinatie
Microdermabrasie kan zeer goed gecombineerd worden met andere behandeltechnieken zoals bindweefselmassage, microneedling, fruitzuren en ultrasound om de behandelingen net iets intensiever te maken. Het is wel aan te raden om de thuisproducten aan te schaffen die geadviseerd worden, om zo een sneller en beter resultaat te bereiken.


MICRODERMABRASIE


Microdermabrasie kan als ADD-ON worden geboekt bij elke behandeling naar keuze voor € 15,00
Vraag eventueel naar de mogelijkheden.Afspraak maken


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram