NIEUW!

De ALL-IN ONE behandeling

Help wat moet ik nu kiezen?! 

Er is zoveel keuze, en ik wil eigenlijk van alles wel. Maar kan dit wel bij mijn huid?

Keuze stress, we kennen het allemaal wel. Je wilt eigenlijk alles wel proberen, en zoveel mogelijk huidproblemen verhelpen.

Maar door alles maar aan te klikken en toe te voegen aan je behandeling loopt te prijs ook best hoog op, en misschien weet je niet eens of het wel bij jouw huid kan.

Daar heb ik een oplossing voor!

Namelijk de ALL-IN ONE behandeling!

In deze behandeling is alles mogelijk, van cosmetische acupunctuur tot microneedling en collageendraden. Alles is te combineren. 

Het doel kan bijvoorbeeld zijn om zoveel mogelijk huidproblemen aan te pakken en om zoveel mogelijk van jouw wensen in de behandeling toe te voegen.

Maar heb je bijvoorbeeld een feestje, en wil je dat je er op en top uitziet? Dan kan je kiezen om ook jouw wenkbrauwen te laten epileren en/of te verven en om al het ongewenste haar te verwijderen. En dit te combineren met een bindweefselmassage of peeling om je huid een natuurlijke GLOW te geven.

Heb je de ene keer meer last van wallen, dan pakken we dit gewoon aan, en heb je de andere keer juist weer wat meer last van een onrustige huid dan ligt de focus daarop. Zo kan je elke keer aan jouw huidprobleem werken wat je op dát moment nodig hebt.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende soorten apparatuur, en behandeltechnieken gecombineerd worden in deze behandeling zal er een beter resultaat bereikt worden, en pakken we meerdere huidproblemen tegelijk aan.

Geen keuzestress, maar jij kan volop genieten van alle aandacht die aan jou en jouw huid gegeven wordt.


ALL-IN ONE behandeling

±105 minuten | € 150,00

Er worden verschillende behandeltechnieken toegepast om meerdere huidproblemen tegelijk aan te pakken.

Heb je bijvoorbeeld last van gesprongen vaatjes, pigmentatie, (acne)littekens, hangende oogleden wallen of een ander huidprobleem?
Alles is mogelijk en alles kan gecombineerd worden.

Microneedling, collageendraden, huidoneffenheden verwijderen, microdermabrasie en noem maar op.
Al het apparatuur kan aan bod komen en verschillende technieken worden toegepast om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Hierdoor is de behandeling nooit hetzelfde en kan je elke keer weer een ander huidprobleem aanpakken.

Maak een afspraak

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram