HUIDSCAN met de RS LIGHTSKIN

Doormiddel van een uitgebreide huidscan kan ik een duidelijk beeld krijgen van de conditie en huidleeftijd van jouw huid.

De RS LightSkin is een huidanalyse apparaat waarmee er een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse wordt uitgevoerd in slechts 20 seconden.

De verschillende en dieperliggende huidlagen worden geanalyseerd en brengt deze gedetailleerd in beeld. De hoge resolutie superzoom 15 megapixel camera maakt foto’s van de huid met verschillende soorten belichting namelijk;

- RGB Daglicht
- PL Gepolariseerd
- Licht UV UV(blauw)
- Licht

De foto’s worden vervolgens volledig geanalyseerd waarna de resultaten in duidelijke grafieken en 10 heldere foto’s worden getoond. Ik kan op deze manier een kijkje nemen onder jouw huid, zo kan er nog gerichter een plan van aanpak worden gemaakt wat jouw huid nodig heeft.

De huidanalyse met de RS Lightskin laat onder andere zien;
- Fijne en grove poriën
- Algemene vlekken en plekjes
- Fijne lijntjes en rimpels
- Huidtextuur verbetering
- Zonschade meting
- Hyperpigmentatie meting
- Vochtmeting
- Porfyrine meting (huidbacterie)
- Gevoelige gebieden in het gelaat
- Snelheid celregeneratie en mate van herstel
- Huidleeftijd

De klantgegevens en foto’s worden in overleg bewaard zodat we analyses kunnen vergelijken met elkaar. Je mag namelijk meerdere huidscans in een jaar doen, ik adviseer minstens elk kwartaal maar eerder mag natuurlijk ook. Er wordt dan opnieuw bekeken hoe het met jouw huid gaat (gebruik je bijvoorbeeld wel al je producten die zijn geadviseerd) Waar is jouw huid al in verbeterd? Wat heeft jouw huid nog nodig? Zo gebruik je altijd de juiste producten, en kan je voor de juiste behandeling kiezen om jouw huid weer in gezonde conditie te krijgen of behouden.


Huidscan RS Lightskin
€ 39,95 

Reiniging van de huid
Huidscan met de RS Lighstkin

Product/behandel advieskaart
Voedingskaart (afgestemd op de huid)
Proefje (afgestemd op de huid)

Er wordt een serum en dagcrème aangebracht

 

SCAN & TREAT
€ 119,95

Huidscan met de RS Lightskin
Product/behandel advies
Een aangepaste behandeling van ±75 minuten


Maak een afspraak


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram