IK SKIN & ACNE
Bij de IK SKIN & ACNE behandeling staan de onzuiverheden & ontstekingen centraal.

Heb je last van een onrustige en onzuivere huid of juist ineens mega veel puistjes? Dan is deze behandeling perfect voor jouw huid! 

Acne behandeling

±60 minuten | € 70,-

Samen kijken we eerst naar de huidproblemen en bespreek ik
 welke behandeltechnieken op dat moment het juiste bij de huid passen.

Er kan dan onder andere een keuze gemaakt worden voor
microdermabrasie, peeling system, hoogfrequentie of lichttherapie. 

De huid word altijd eerst gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd.
De behandeling is inclusief nek/hoofdhuidmassage en
wordt afgesloten met een dagverzorging.

Natuurlijk is het ook belangrijk om de huid thuis goed te verzorgen,
 maar ook voeding speelt een grote rol bij het ontstaan van onzuiverheden.

Je krijgt hier uiteraard ook meer informatie over,
en mocht dit je eerste keer zijn krijg je ook wat proefjes mee van producten om thuis uit te proberen.

In de behandeling kan er gebruik gemaakt worden van verschillende zuren. Hieronder lees je meer informatie.

Het Peeling System bestaat uit een uniek natuurlijk peeling systeem, dit is anders dan een chemische peeling. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd.

Dit Peel System is onderscheidend doordat de huid niet onnodig wordt beschadigd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de wensen van de huid. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk en in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

De actieve werkstoffen dringen diep door in de huid en ze zijn in staat de huid te regenereren en onregelmatigheden en huidproblemen bij de bron aan te pakken zoals het bestrijden van de 2 bekendste bacteriën waardoor acne ontstaat. De Propionibacterium acnes & Staphylococcus aureus bacterie.

Ik peeling step 1 Organic Acid: 
Met AHA Glycolzuur 8% en een P.H van 3.0. Dit is de meest effectieve AHA zuur die wordt gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur heeft de kleinste moleculaire structuur waardoor deze diep in de huid kan doordringen. Het werkt keratolytisch, huid verdunnend en stimuleert de productie van collageen en elastine. De huidstructuur wordt verbetert doordat de celdeling gestimuleerd wordt. Grove poriën en oppervlakkige pigmentvlekken worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch, gladder, steviger en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. 

Ik peeling step 2B Organic Pumpkin: 
Deze peeling wordt ingezet bij de actieve acne. 
Enzymatische peeling die de hoornlaag verdunt en is gemaakt van Pompoenenzymen en Salix alba (een vorm van salicylzuur) De pompoenenzymen werken stimulerend op het celvernieuwingsproces, verfijnt poriën en verminderd het risico op littekens. Het bevat een hoge dosering antioxidanten. Salix Alba BHA werkt antibacterieel op de twee bacteriën die acne veroorzaken, het dringt dus door tot in de poriën. Door een unieke combinatie van werkstoffen is de peeling in te zetten bij verschillende indicaties van acne. 

Ik peeling step 3 Organic Neutralizer:
Deze peeling heeft een basische samenstelling en herstelt de ph waarde van de huid en is op basis van Hyaluron en Vitamine E. Hierdoor stoppen de AHA zuren uit de vorige peeling en zal de lipidenlaag van de huid zich herstellen. De huid zal weer geneutraliseerd worden tot een P.H van 5.5

Salicyl acid
Met 2% Salicylzuur. Dé oplossing voor de onzuivere en gevoelige huid. Salicylzuur dringt diep door in de poriën en lost daar opgehoopt talg op. Het is de beste oplossing tegen onzuiverheden. SALICYL ACID + werkt ontstekingsremmend en zorgt in no time voor een mooi en stralend uiterlijk. 

In de producten worden alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten gebruikt. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. De peelings van IK Skin Perfection bevat daarom geen belastende stoffen. 

NOTE! de huid na de peeling system.

-      Direct na de behandeling kan de huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen
-      Direct na de behandeling kunnen de dagelijkse werkzaamheden hervat worden
-      1 uur na de behandeling mag er weer make-up worden aangebracht
-      De klant zal haar/zijn huid goed moeten beschermen met de SUN SPF 50+, bij zonnig weer ieder uur aanbrengen! 

Om acne goed te kunnen behandelen zijn er meerdere behandelingen nodig. Het herstellen van de acne heeft tijd nodig. Hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de aard en ernst van de acne en het gewenste effect. Ook is de thuisbehandeling en voeding van essentieel belang. 

 Samen werken we aan een gezonde huid!

Afspraak maken 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram