Help! Welke behandeling kies ik?

Allereerst moet je jezelf afvragen of je voor huidverzorging of huidverbetering gaat. 
Vanuit hier kan je een keuze maken welke behandeling er geschikt is voor jouw huidwens.

Lees dus eerst de blog wat is het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering.

Huidverzorging en huidverbetering: Het verschil

En lees dan onderstaande verder.

Ik heb mijn keuze gemaakt ik ga voor…… 

  • Ik ga voor huidverzorging! CARE, SMOOTH & RELAX

Je vindt het belangrijk dat je huid goed verzorgd is, je huid voelt misschien soms wat trekkerig aan of je hebt hier en daar een pukkel gespot. Je hebt verder niet veel huidproblemen of vindt dit minder belangrijk om dit (nu al) aan te pakken. En ontspanning en verwennerij staan bovenaan je lijstje.

Dan is een huidverzorgende behandeling perfect voor jou!

Kies dan 1 van onderstaande behandelingen:

  • Heb je hier en daar wat mee-eters die je weg wilt hebben en wil je de huid weer opfrissen - IK & BEAUTY SALOMON 60 minuten
  • Wil je het totale pakket van verzorging en verwennerij - IK & BEAUT SALOMON 90 Minuten
  • Speciaal voor de mannenhuid - BEAUTY FOR MEN
Bekijk hier de behandelingen
  • Ik ga voor huidverbetering! WORK, BOOST & ENJOY

Je hebt bepaalde huidproblemen zoals acne littekens, actieve acne of een onzuivere huid met (veel) mee-eters en grove poriën, pigmentatie, vermoeide huid, een verslapte huid of (beginnende) lijntjes in het gezicht. Je verzorgt je huid thuis al goed met je dagelijkse beauty routine, en wilt huidveroudering graag uitstellen. En je wilt bepaalde huidproblemen aanpakken. Je wilt best “voelen” dat er gewerkt wordt aan de huid. Dan is een huid-verbeterende behandeling perfect voor jou!

Hier zijn nogal wat keuzes in dus ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Bekijk welk huidprobleem je hebt en kies aan de hand daarvan je behandeling. 

De huid met (fijne) lijntjes en lichte tekenen van huidveroudering, of om juist huidveroudering uit te stellen

PRO AGING 
Het doel van deze behandeling is het activeren en stimuleren van het collageen doormiddel van een bindweefselmassage.
Maar ook om de huid in zijn gezonde conditie te behouden door hoog geconcentreerde werkstoffen te gebruiken.
Het gaat erom dat we de focus leggen op het behouden van een gezonde huid. Een gezonde huid geeft namelijk meer glans, is soepeler, kan tegen een stootje en zal niet direct tekenen van huidveroudering tonen.
 

Acne huid, onzuivere/onrustige huid

 BIO PEEL
Deze groene kruidenpeeling bevat een natuurlijk mix van kruiden, zeewier en algen. De spirulina alg op zich bevat al 11 vitaminen, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Herbal Peel een intensieve voeding boost aan de huid. Daarnaast heeft het een sterk ontgiftende werking. Bij een Bio Peel gaat het niet specifiek om het verweken van de kitsubstantie zoals bij fruitzuren maar juist om het voeden, herstellen en regenereren van binnenuit.

De Bio Peel voorziet de huid van vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren en sporenelementen. Op deze manier wordt de huid van binnenuit gezonder gemaakt en wordt het huideigen herstelvermogen geactiveerd. Door de scrub werking worden tevens een aantal dode huidcellagen weggenomen, waardoor de Bio Peel ook een direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft.

Onrustige huid, huid met rode vlekken of terugkomende huidproblemen

ACUPUNCTUUR 
Bij steeds terugkomende huidproblemen zoals puistjes of vlekken in het gezicht is er meer in het lichaam aan de hand.
We behandelen dan de blokkades in het lichaam die er voor kunnen zorgen dat de energiebanen niet goed genoeg meer kunnen doorstromen. Door middel van het zetten van acupunctuurnaalden op de juiste plekken kunnen deze blokkades opgeheft worden en het lichaam weer beter stromen.

Rijpe huid met fijne lijntjes

COLLAGEEN FILLER
Lijntjes worden behandeld met collageendraden. Een rimpel ontstaat door de afname van ons natuurlijke collageen. Collageen geeft de huid stevigheid en elasticiteit. De ingrediënten in de collageen draden worden opgenomen door de huid en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid wordt gestimuleerd, verminderen de rimpels.

Meerdere tekenen van huidveroudering zoals rimpels, verslapte huid en poriën, hyperpigmentatie en (acne)littekens.

 MICRONEEDLING
Dit is een topper van een behandeling omdat hij meerdere huidproblemen kan aanpakken. 
Ook als je huidveroudering wilt vertragen is dit een ideale behandeling!

Dit is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal rechtstandige kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden door middel van ultradunne naaldjes. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door diepere gelegen huidlagen. Hierdoor wordt het collageenniveau in de huid hoger en wordt de huid steviger en elastischer.
Fijne lijntjes en rimpeltjes worden gladder en minder diep. 
Doordat je in de dieper gelegen huidlagen werkt kan je meerdere huidproblemen aanpakken zoals pigmentatie problemen en grove poriën.
Droge, vochtarme, vermoeide/grauwe huid,,grove poriën, mee-eters.

HYDRODERMABRASIE
De Hydrodermabrasie is een opvolger van de microdermabrasie, waarbij de nieuwste technieken worden gebruikt. De behandeling combineert namelijk verschillende stappen, waaronder reiniging, exfoliatie, extractie en een intensieve hydratatie.

Het combineert exfoliatie van de huid met het inbrengen van actieve werkstoffen in de diepere huidlagen. Vitaminen, hyaluronzuur, salicylzuur of andere actieve werkstoffen worden tijdens de behandeling aan de huid afgegeven en zorgen voor een verbetering van de huid van binnenuit. De methode is effectiever dan serums of crèmes met dezelfde werkstoffen omdat deze bij hydrodermabrasie in diepere huidlagen worden afgegeven.
Het wordt vaak gebruikt om de huid er frisser en stralender uit te laten zien en is populair vanwege de directe resultaten en het minimale ongemak of hersteltijd na de behandeling.

Heb je nu nog geen idee welke behandeling je moet kiezen?

Boek dan  de SCAN & TREAT behandeling, dan kijken we samen wat het beste voor jou en jouw huid is!

Afspraak maken

  

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram