Nice to meet you !  

Ben je voor het eerst bij Beauty Salomon of al een hele lang tijd niet meer geweest? Of heb je bijvoorbeeld een cadeaubon liggen en heb je geen idee welke behandeling bij jouw huid past? Dan is de Meet & Treat behandeling aan te raden.

Want hoe weet je nu wat goed is voor je huid? 
Welke behandeling neem je en hoe vaak is dan het beste? Welke producten zou je huid nodig hebben? En hoe kun je je huid eventueel verbeteren?

Heb jij geen idee wat je moet kiezen, dan is de MEET & TREAT behandeling de perfecte behandeling.

Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Of misschien wil jij wel voor alleen die pure ontspanning gaan dat is natuurlijk ook mogelijk. Daarom is er speciaal een eerste kennismakingsbehandeling samengesteld. In 60 tot 75 minuten wordt er zoveel mogelijk informatie verzameld over de huid.

Met deze kennismakingsbehandeling krijg je alle informatie die je nodig hebt om je huid in optimale conditie te krijgen.

- Huidscan met de RS LIGHSTSKIN
- Gezichtsbehandeling
- Thuisadvies & tips
- Proefjes om thuis te proberen

Analyse - om een beter inzicht te krijgen in je huidproblemen en wensen
Van te voren ontvang je een digitaal huidanalyse formulier die je van te voren invult. Dit zal ik samen met jou doornemen om te kijken waar we het beste aan kunnen werken en wat de oorzaken van je huidproblemen kunnen zijn. 

Huidscan - om inzicht te krijgen in de conditie van jouw huid
Je krijgt een uitgebreide Huidscan met de RS LIGHTSKIN, hierbij worden meerdere foto's van de huid gemaakt om zo de conditie en eventuele huidproblemen in beeld te krijgen. Denk aan zonschade, gevoeligheid, vochtgehalte, rimpels, huidbacteriën, talgproductie en nog veel meer. Zo kunnen we samen kijken wat er nodig is om jouw huid weer in topconditie te krijgen.

Er wordt altijd rekening gehouden met je wensen en mogelijkheden.
 

Behandelingvoel het verschil met zichtbaar resultaat
In de gezichtsbehandeling zal de huid gereinigd worden en aan de hand van jouw wensen zullen er onzuiverheden worden verwijderd of eventueel de wenkbrauwen worden geëpileerd. Er volgt een ontspanningsmassage of bindweefselmassage, aan de hand van jouw huidconditie wordt een aangepast masker aangebracht en een serum afgestemd op de huid. De behandeling wordt afgesloten met een oog & dagverzorging.

Er wordt gekeken hoe de huid reageert op bepaalde prikkels en werkstoffen. Aan de hand van de reactie van de huid zal er een behandeladvies worden gegeven naar de behoefte van jouw huid en huidwens voor een optimaal resultaat.

Let op!
in deze behandeling zit het verven van wenkbrauwen of wimpers NIET bij in, wil je dit wel graag geef dit dan aan bij het boeken, er zullen dan extra kosten bij komen.

Thuisadviesweet wat je kunt doen voor het beste resultaat
Je gaat naar huis met een uitgebreid huidadvies, zo weet je precies wat je wel en niet kunt doen om je huid aanzienlijk te verbeteren. Je ontvangt een huid-advieskaart van de thuisproducten van IK Skin Perfection om zo naar een gezondere, mooiere en strakkere huid te werken. Maar ook ga je naar huis met tips en adviezen op het gebied van voeding & lifestyle.

Ook ontvang je nog een proefje naar keuze voor thuisgebruik.

Zo heb jij de eerste stap gezet naar een gezonde en stralende huid!

Meet & Treat behandeling |± 80 minuten 

€ 99,95

Afspraak maken

Ben jij benieuwd naar de producten van IK SKIN PERFECTION?

Vraag dan nu de BEAUTY BOX aan.

Kies zelf hoeveel je hieraan wilt uitgeven!

Beantwoord de vragen zo goed mogelijk om de juiste producten te kunnen kiezen voor jouw huid. Er wordt aan de hand van de antwoorden een persoonlijk pakket samengesteld om thuis een heerlijke Me-Time te hebben met de producten van IK SKIN PERFECTION.

Het pakket bevat alle basisproducten en vele gratis extra's om de huid weer te laten stralen!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram